In samenwerking met onze trouwe partner SVEA Keukens uit Eindhoven heeft 040Klusbedrijf aan de Marnelaan in Son een geheel nieuwe keuken opgeleverd!

Benieuwd hoe je laminaat in visgraat kunt leggen? Wij leggen het je uit en geven je handige, praktische tips.

Ga jij laminaat leggen in jouw woning? Dan is het belangrijk dat de vloer eerst wordt voorzien van een goede ondervloer. Hoewel de ondervloer niet meer zichtbaar is zodra het laminaat ligt, is het leggen van een ondervloer heel belangrijk. Je hebt de ondervloer namelijk nodig om geluid te dempen, vocht tegen te houden en de ondergrond te egaliseren.

Hoe leg je een ondervloer op de juiste manier? Welke kant van de ondervloer moet bijvoorbeeld boven? In deze blog leggen we je uit hoe jouw ondervloer beste gelegd kan worden.

Vraag jij je af of je je laminaat het beste in de lengte of breedte kunt leggen? Wij vertellen je alles over de legrichting van laminaat. Van waar je op moet letten, tot een gedegen advies van 040 Klusbedrijf.  

Laminaat over laminaat leggen is prima mogelijk. Maar het vereist wel wat uitleg. Bekijk daarom deze blog, zodat je goed voorbereid bent. Door van tevoren bekend te zijn met de risico's, kom je later niet voor verrassingen te staan. 

  • pijler-kleine-klussen-1
  • pijler-onderhoud-1
  • pijler-renovatie-verbouwen-1

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Klusbedrijf Veldhoven vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Klusbedrijf Eindhoven met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Klusbedrijf door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040klusbedrijf.nl

Copyright © 2021 www.040klusbedrijf.nl
Sitemap

040 Klusbedrijf
040 Klusbedrijf 4.9/ 5 based on 1 13 ratings.