Aanbouw Plaatsen regio Eindhoven

Denk je erover na om je woning uit te breiden en een mooie aanbouw te laten bouwen? Bijvoorbeeld om je bedrijf vanuit huis voort te kunnen zetten of gewoon rustig te kunnen werken? Misschien wil je wel een extra speelruimte voor uw kinderen en is een aanbouw bouwen daarvoor ideaal? Dan ben je hier aan het juiste adres

Van intakegesprek tot aanbouw plaatsen

Een aanbouw laten plaatsen, is niet zomaar iets kleins. Naast een grote investering, kost het je ook enorm veel tijd en kreun. Wij ondersteunen u in het gehele proces en zorgen overal voor zodat je zo min mogelijk bezig bent met de uitbouw maken maar met je dagelijkse leven.

Kosten uitbouw maken in regio Eindhoven

De kosten van het bouwen van uw uitbouw, kunnen enorm verschillen. Een uitbouw plaatsen heb je in verschillende vormen en maten. De uitbouw aan uw huis, heeft totaal iets anders nodig dan die van de buren. Wil je bijvoorbeeld een simpele overkapping of een uitbouw op maat? Vul hieronder het offerteformulier in en wij geven een prijs. Of u nu een aanbouw laat plaatsen in Eindhoven, Veldhoven of Helmond, wij staan voor u klaar.

Offerte aanbouw Eindhoven

Wilt u een grote aanbouw bouwen in Eindhoven of omgeving en heeft u hier graag een offerte voor? Vraag hieronder dan gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen uw aanvraag behandelen en u spoedig iets laten horen. Voor vragen zijn wij bereikbaar via 040 – 2051882, of per mail via info@040klusbedrijf.nl.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  Angelo Roncalli

  Diverse reparaties scouting gebouw

  Voor een lekkend toilet in een Scouting gebouw had ik 040 Klusbedrijf benaderd. Binnen een zeer korte periode na het eerste contact was de klus geklaard. 040 Klusbedrijf is van alle markten thuis, zo zijn naast de toilet ook een verwarming verhangen en klemmende deuren bijgeschaaft.
  Een echte vakman met snelle service, goede kwaliteit en bovendien klantgericht!

  W. Savonije

  Snel geholpen, en helemaal volgens afspraak. Het is prettig dat er in eindhoven zo een bedrijf is die doen wat ze beloven.

  Plaatsing Keuken

  040 Klusbedrijf, jullie heb er goed werk geleverd. De voorbereidende werkzaamheden voor de plaatsing van de keuken zijn perfect gedaan.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×