Aanbouw Plaatsen regio Eindhoven

Denk je erover na om je woning uit te breiden en een mooie aanbouw te laten bouwen? Bijvoorbeeld om je bedrijf vanuit huis voort te kunnen zetten of gewoon rustig te kunnen werken? Misschien wil je wel een extra speelruimte voor uw kinderen en is een aanbouw bouwen daarvoor ideaal? Dan ben je hier aan het juiste adres

Van intakegesprek tot aanbouw plaatsen

Een aanbouw laten plaatsen, is niet zomaar iets kleins. Naast een grote investering, kost het je ook enorm veel tijd en kreun. Wij ondersteunen u in het gehele proces en zorgen overal voor zodat je zo min mogelijk bezig bent met de uitbouw maken maar met je dagelijkse leven.

Kosten uitbouw maken in regio Eindhoven

De kosten van het bouwen van uw uitbouw, kunnen enorm verschillen. Een uitbouw plaatsen heb je in verschillende vormen en maten. De uitbouw aan uw huis, heeft totaal iets anders nodig dan die van de buren. Wil je bijvoorbeeld een simpele overkapping of een uitbouw op maat? Vul hieronder het offerteformulier in en wij geven een prijs. Of u nu een aanbouw laat plaatsen in Eindhoven, Veldhoven of Helmond, wij staan voor u klaar.

Offerte aanbouw Eindhoven

Wilt u een grote aanbouw bouwen in Eindhoven of omgeving en heeft u hier graag een offerte voor? Vraag hieronder dan gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen uw aanvraag behandelen en u spoedig iets laten horen. Voor vragen zijn wij bereikbaar via 040 – 2051882, of per mail via info@040klusbedrijf.nl.

Offerte aanvraag

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

Theo van Schaijik

De afgelopen week vakmensen van en namens de 040Groep 'over de vloer' gehad t.b.v. een keukenverbouwing. Sloopwerk, installaties E+W en stucwerk. Fijne mensen om mee te werken, vakmensen, professionals. Verzorgen hun werk goed, denken mee, leveren kwaliteit en ruimen daarna alles netjes weer op. Helemaal top!

Enny Huibers

Bart was heel vriendelijk, prettig en rustig, heeft heel netjes gewerkt, een wat lastiger klusje prima en vakkundig opgelost. Volgende keer bellen we meteen weer 040 klusbedrijf!

Nathalie Molen

Afkorten deuren in Dommellen

Wij waren erg tervreden over Nick en zijn collega! Ze hebben bij ons een aantal deuren aan de onderkant afgezaagd i.v.m. het leggen van laminaat. Ze waren goed op tijd, supersnel klaar en de klus is zeer proffesioneel uitgevoerd. Het viel zelfs ook nog goedkoper uit dan we hadden verwacht. We zullen zeker bij toekomstige klussen aan 040 Klussenbedrijf denken!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×