040 Warmtewisselaar

Voor een klant in Hapert heeft 040 Klusbedrijf uit Eindhoven een Warmtewisselaar aangebracht tussen de vloerverwarming unit en de CV Installatie, dit om vervuiling van de CV installatie te voorkomen

Het gescheiden systeem dat 040 Klusbedrijf uit Eindhoven heeft geplaatst. wordt toegepast wanneer een installatie gerenoveerd gaat worden en men aan de primaire zijde nieuwe onderdelen (zoals cv ketel, radiatoren en convectoren.) wil beschermen tegen corrosie. Met deze verdeler scheiden we de vloerverwarmingsinstallatie van de rest van de verwarmingsinstallatie. Een gescheiden vloerverwarmings-systeem wordt vaak toegepast wanneer er geen diffuus dichte vloerverwarmingsslang in de vloer zit. Doordat de slang niet diffuus dicht is onstaat er vervuilt water (lucht en vuil) wat door het cv-systeem wordt gepompt, dit leidt uiteindelijk tot corrosie in het cv-systeem (cv-ketel en radiatoren).

040 klusbedrijf uit Eindhoven zorgt voor alles.

Bij alle klussen zorgt 040 klusbedrijf uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 klusbedrijf uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 klusbedrijf is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Naast 040 klusbedrijf bestaat ook  040 Dakdekker 040 Stucadoor  040 Tegelzetter 040 Badkamers.

040 groep Voor elke klus een oplossing. www.040groep.nl

 • pijler-kleine-klussen-1
 • pijler-onderhoud-1
 • pijler-renovatie-verbouwen-1

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Klusbedrijf Veldhoven vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Klusbedrijf Eindhoven met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Klusbedrijf door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


040 Klusbedrijf

Recente projecten

 • In samenwerking met onze trouwe partner SVEA Keukens uit Eindhoven heeft 040Klusbedrijf aan de Marnelaan in Son een geheel nieuwe keuken opgeleverd!

  Lees meer ›

 • Benieuwd hoe je laminaat in visgraat kunt leggen? Wij leggen het je uit en geven je handige, praktische tips.

  Lees meer ›

 • Ga jij laminaat leggen in jouw woning? Dan is het belangrijk dat de vloer eerst wordt voorzien van een goede ondervloer. Hoewel de ondervloer niet meer zichtbaar is zodra het laminaat ligt, is het leggen van een ondervloer heel belangrijk. Je hebt de ondervloer namelijk nodig om geluid te dempen, vocht tegen te houden en de ondergrond te egaliseren. Hoe leg je een ondervloer op de juiste manier? Welke kant van de ondervloer moet bijvoorbeeld boven? In deze blog leggen we je uit hoe jouw ondervloer beste gelegd kan worden.

  Lees meer ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040klusbedrijf.nl

Copyright © 2021 www.040klusbedrijf.nl
Sitemap

040 Klusbedrijf
040 Klusbedrijf 4.9/ 5 based on 1 13 ratings.